.

.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα "Παράδοση", κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του Tweety.gr δεν εκτελούνται. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών. 

 

Το Tweety.gr σας δίνει την δυνατότητα μέσα από την επιλογή “Διαθεσιμότητα σε κατάστημα” να μπορέσετε να δείτε σε ποιο φυσικό κατάστημα υπάρχει το προϊόν που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή. 

 

Σημείωση: Το Tweety.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. 

 

 

ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Tweety.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

 

Σημείωση: Το Tweety.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. 

 

ΕΞΟΔΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

 

Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι 35 € για Κύπρο. 

 

Για την Ελλάδα ισχύουν τα παρακάτω:

Χερσαίοι Προορισμοί: 

1-2 εργάσιμες ημέρες

4€ μέχρι 2 κιλά

0,90€ για κάθε κιλό πέραν των 2 κιλών

 

Νησιώτικοι Προορισμοί: 

1-2 εργάσιμες ημέρες

4,5€ μέχρι 2 κιλά

1,20€ για κάθε κιλό πέραν των 2 κιλών

 

Δυσπρόσιτοι Προορισμοί:

1-3 εργάσιμες ημέρες

ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως Τρόπο Πληρωμής την Αντικαταβολή, η υπηρεσία αυτή έχει επιπλέον κόστος 5,50€ για την Ελλάδα, ενώ δεν είναι διαθέσιμη για τη Κύπρο. Η αντικαταβολή ισχύει μέχρι το ποσό των 494€. 

 

Στην περίπτωση που ένας πελάτης αρνείται την παραλαβή προϊόντων, περισσότερες από 3 φορές, το Tweety.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει στον πελάτη τα μεταφορικά του συνόλου των αποστολών ή να αρνηθεί την αποστολή των προϊόντων. 

  

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελία σας δρομολογείται αμέσως μόλις την πραγματοποιήσετε και συνήθως έρχεται στα χέρια σας μεταξύ 1 ως 3 εργάσιμων ημερών για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Από 3 ως 10 εργάσιμες ημέρες για Κύπρο.

 

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί μόνο στα στοιχεία που μας έχετε δώσει και δεν μπορεί να γίνει παραλαβή από φυσικό κατάστημα. Παρακαλείσθε να λαμβάνετε υπ’ όψιν σας ότι οι αποθήκες του E-shop λειτουργούν ημέρες και ώρες καταστημάτων.